Տապակած ու շոգեխաշած բանջարեղենը վնասակար է ատամների համար: Շոտլանդացի գիտնականները երկարատև ուսումնասիրությունների արդյունքում պարզել են, որ շոգեխաշած բանջարեղեն օգտագործելը կարող է վնասակար լինել մարդու ատամների համար:Գիտափորձերը ցույց են տվել, որ բանջարեղենը տապակելու կամ շոգեխաշելու դեպքում դրանց մեջ առաջանում են մեծ քանակությամբ թթուներ, ինչը կարող է դառնալ կարիեսի առաջացման պատճառ:Պարզվել է, որ ատամների առողջության համար ամենավտանգավորը տապակած սմբուկն ու դդմիկը, ինչպես նաև շոգեխաշած կարմիր պղպեղն են:https://web.facebook.com/profile.php?id=100009909223694
Փորձառու մասնագետների կողմից որակյալ աշխատանք: Качественная работа,опытные специалисты. High-quality work, experienced professionals.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
<<ՌՎ Դենտ>> ստոմատոլոգիական կլինիկան առաջարկում է նախատոնական զեղչ՝ քիմիական սպիտակեցում 90.000 դր-ի փոխարեն 60.000 դր: Զեղչը գ...
-
Պսակներ Դրանք օգտագործվում են այն դեպքում , երբ ատամը պլոմբավորման միջոցով վերականգնման ենթակա չէ , բայց արմատը պահպանված...
-
Ատամնաբույժի խորհուրդները: ատամի մածուկ ենք ընտրում Ատամների գեղեցկությունը ենթադրում է ոչ միայն ճերմա...
-
Դուք որքան շուտ ուշադրություն դարձնեք ձեր ատամնակծվածքին և ատամների վիճակին , այնքան ավելի դյուրին կլինի շտկել ատամնաշարի...
Комментариев нет:
Отправить комментарий