22 ноября 2017 г.

Տապակած ու շոգեխաշած բանջարեղենը վնասակար է ատամների համար: Շոտլանդացի գիտնականները երկարատև ուսումնասիրությունների արդյունքում պարզել են, որ շոգեխաշած բանջարեղեն օգտագործելը կարող է վնասակար լինել մարդու ատամների համար:Գիտափորձերը ցույց են տվել, որ բանջարեղենը տապակելու կամ շոգեխաշելու դեպքում դրանց մեջ առաջանում են մեծ քանակությամբ թթուներ, ինչը կարող է դառնալ կարիեսի առաջացման պատճառ:Պարզվել է, որ ատամների առողջության համար ամենավտանգավորը տապակած սմբուկն ու դդմիկը, ինչպես նաև շոգեխաշած կարմիր պղպեղն են:https://web.facebook.com/profile.php?id=100009909223694

Комментариев нет:

Отправить комментарий

<<ՌՎ Դենտ>> ստոմատոլոգիական կլինիկան առաջարկում է նախատոնական զեղչ՝ քիմիական սպիտակեցում 90.000 դր-ի փոխարեն 60.000 դր: Զեղչը գ...